Hopp til innholdet

Utleie regler og vaskebeskrivelse

Utleieregler:

 • Fredag / lørdag må arrangementet avsluttes senest kl. 02.00. Musikk avsluttes kl. 01.00. Musikken må ikke være så høy at det forstyrrer naboer. Lyden merkes særlig godt når klubbens vinduer er åpne.
 • Hvis ikke annet er avtalt, skal alt være ferdig ryddet og i orden innen kl. 18.00 dagen etter. Andre ukedager må arrangementet avsluttes senest kl. 24.00. Påse at klubbens vinduer og dørene er skikkelig lukket og låst.
 • Det gis kun tilgang til 2.etg. og uteområdet oppe ved inngangsdør, hvis ikke annet er avtalt.
 • Ikke bruk stilett hæler. Parketten tåler ikke dette. Pumps med litt større hæl går bra.
 • Parkering: Det er ikke tillatt å parkere på parkeringsplassen nede ved garasjeportene i 1.etg. Det er en stor parkeringsplass på utsiden ved Gon.
 • Personlige eiendeler: Ting som oppbevares i huset som tilhører leietakerne er på eget ansvar. Gjenglemte ting tar vi ikke ansvar for.
 • Rydding: Kjøkkenutstyr som blir benyttet må grundig rengjøres og settes på riktig plass. Bord og stoler settes på plass i lokalet etter bruk. Lokalene forlates i ryddet stand.
 • Søppel: Sorteres og kastes i containere på parkeringsplassen i sommerhalvåret, eller kastes privat når disse ikke er tilgjengelige (i vinterhalvåret.)
 • Erstatning: Ødelagt dekketøy, servise og annet må erstattes. Leietaker er ansvarlig for ødeleggelser av utstyr og på lokalet. Depositum holdes tilbake ved ødeleggelser.
 • Brann: Leietakerne plikter å bli kjent med instruks i forbindelse med brann. Ved utløst falsk brann-alarm; ring Larvik Brannvesens alarmtelefon 110 for å stoppe utrykning. Sjekk grundig at det ikke brenner noe sted. I tilfelle strømbrudd, finner man sikringsskap i kjelleren. Ta kontakt med utleier. Hvis falsk brannalarm som leietaker selv har forårsaket fører til utrykning, er leietaker selv økonomisk ansvarlig for dette. Årsaker som kan aktivisere røykdetektorer og utløse falsk brannalarm er: Aktiviteter som utvikler røyk, damp, støv eller gasser (kontaktlim).
 • Skjenking av alkohol: Følg Larvik kommunes regler for skjenkebevilling. Reglene sier at drikking og servering av alkohol tillates i lokaler som leies eller lånes ut til privatpersoner for en enkelt bestemt anledning til sluttet selskap. Det er ikke tillatt å selge alkohol i lokalene eller røyke innendørs.

Vaskebeskrivelse:

 1. Gulver kostes og støvsuges før vasking.
 2. Parkettgulv: Bruk KLAR vaskemiddel. Ikke grønnsåpe! Bruk bare en liten dose som anbefalt.
 3. Kjøkkengulv og badegulvet vaskes grundig med AJAX eller KLAR Allrent.
 4. Vask servant, toalett, og speil på bad med KLAR Baderom.
 5. Tørk av benkeplater, ovn og kjøleskap på kjøkken.
 6. Se anvis. angående oppvaskmaskin. Tallerkener, kopper, glass, bestikk etc. vil lettere bli rene når de vaskes straks etter bruk. Alt må skylles og vaskes med kost først. Kontroller om de er rene etter oppvask. Tørk av med kjøkkenhåndkle.
 7. Tørk av bord og stoler, husk stolbena.
 8. Tøm aske ut av ovnen ved bruk.
 9. Matten i gangen skal støvsuges og ristes.
 10. Sneiper og annet søppel skal ryddes opp utendørs. I vinterhalvåret må søppel tas med hjem av leietager! Vi har kun hytterenovasjon i sommerhalvåret.

 

Larvik Dykkeklubb, Org.nr. 983 181 120, Gonveien 120, 3260 Larvik, tlf; 98677893, epost; ldk@ldk.no